Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

- Te is vagy néha úgy, hogy most dugni lenne kedved, máskor meg szeretkezni? – kérdeztem egy röpke menet után az éppen aktuális pasit.
Először csak hosszas bambulás volt a válasz, majd kibukott a mondat:

- Hát, ezen még nem gondolkoztam…


No igen. Hol itt a különbség és miről is beszélünk egyáltalán?


Mai rohanó világunkban egyre inkább az a tendencia, hogy indulás előtt dobj fel az asztalra vagy nyomj neki az ajtófélfának, lábak szét, farok be, néhány másodperc és kisimult ráncokkal indulhatunk is. És akkor aznapra már le is tudtunk az épp aktuális dugást. Az igazság az, - valljuk be őszintén - hogy időnként ennek is megvan a maga romantikája. Van úgy, hogy az ember lányában is előtérbe kerülnek az állati ösztönök. Nincs is ezzel semmi baj. Azt gondolom azonban, hogy máskor azért nem árt, ha odafigyelünk a másikra és egy kicsit hosszabban áldozunk a testiség oltárán.

 Kezdjük talán a látvánnyal. Próbáltunk már csak és kizárólag gyönyörködni párunk meztelen testében? Szemünket lassan végiglegeltetni a szeretett férfi/nő dimbes-dombos tájain, alkalmanként megpihenve a számunkra kedves helyeken? Ha jól csináljuk, ez már önmagában izgató lehet.

És micsoda gyönyört válthat ki az az érzéki érintés, mely nem ér hozzá a másik bőréhez, éppencsak a szőrszálak tetején simogat?

Semmiképpen se felejtsük ki a sorból a kiskifli-nagykifli párost, ahol megintcsak elegendő élvezni a testek nagy felületű érintkezését, a másik testének melegét, bőrének illatát.

Persze nem muszáj rögtön pucérra vetkőzni ahhoz, hogy hasonló örömöket élhessünk át. Egy puhán összekoccanó térd vagy könyök, egy átható pillantás, egy épphogy nyakba lehelt csók is lehet valaminek a kezdete…

 

Egy jó szeretkezés a fentiek bármelyikével kezdődhet vagy akár végződhet…

Szeretkezés. Szeretkezni. Már maga a szó is többet jelent egy egyszerű tilitolinál. Benne van a szeretet, a szerelem vagyis az érzelem. És benne van az is, hogy ezt bizony csinálják, művelik azok, akik értenek hozzá. De nem mindegy, hogy hogyan. Ezt a fajta testi kultúrát is tanítani kellene. Egyetértek azzal, hogy a fiúk tapasztalják meg egy minőségi kurvánál, milyen az, örömet okozni egy nőnek. És bizony a nőknek sem ártana igénybe venni egy-két tapasztalt férfi szolgáltatásait. Ugyanis ez a kultúra is tanulható, fejleszthető és a gyakorlat folyamán tökéletesíthető.

Ha mindezt tovább akarom szőni, akkor egyik kellemes tanulási forma lehet egy jól kialakított erotikus masszázs. Ott a történet nem arról szól, hogy orgazmusom legyen a masszázsasztalon kétszer-háromszor vagy akár ötször. Akkor és ott csak és kizárólag rólam van szó, a testemről és annak kényeztetéséről. Legelső kellemes élmény, amikor az ember a tangabugyijával együtt gátlásainak utlsó morzsáit is levetkőzi. Onnantól már képes élvezni mindazt, amit kap és ha jól figyel, testének minden rezdülését követi, akkor rá fog jönni, hogy ennek semmi köze sincs az önkielégítéshez vagy a szeretkezéshez. Nem több vagy jobb, hanem egész egyszerűen más. Éppen ezért nem mindegy, hogy ki, hol és hogyan adja azt a bizonyos masszázst. Mint ahogy az sem mindegy, hogy kivel, hol és hogyan szeretkezünk először.

Ha igazán élvezni akarjuk az erotikus örömöket, nem árt, ha időt és energiát szánunk rá. Nemcsak partnerünknek, de nekünk is hasznunkra válik. Ettől még nem kell elfelejteni a reggeli másfélperces menetet. Ám előfordulhat, hogy kibővítjük egy esti másfél-két-három órással, az asztalon, az ajtófélfánál vagy a mosógép tetején….

 

Címkék: szex dugás szeretkezés érintés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr872087828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapjálbe 2016.04.13. 10:50:41

Mire jó egy gyors dugás? A férfi beleömleszti a nőbe az ondoját, miközben elélvez, a nőnek meg semmi! Ilyesmit csak azönző férfiak csinálnak!
süti beállítások módosítása