Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

Erotikus álmaink a többi álomhoz hasonlóan rejtett vágyaink kivetülése. Ezekben az esetekben azonban a megfejtést nem közvetlenül a megjelenő álomképek, hanem az azok mögött található mélyebb tartalom hordozza...

Mielőtt egy-egy álomnak mögénézünk, érdemes azon is elgondolkodni, hogy saját személyiségünk és az elmúlt napokban megélt élményeink hogy hozhatók kapcsolatba az álomképpel. Milyen részletekben tér el és hasonlít a lenti elemzésektől. Ha ezt megtesszük még pontosabb lesz az elemzés. Így nagyobb esélyünk lesz a jövő jó irányba tereléséhez.

Álom élmények

Szex egy korábbi kedveseddel:
Ha gyakran álmodod ezt, akkor jellemzően nehezen lépsz túl a dolgaidon. Az előző többnyire erősen idealizált partner megjelenése a múlt iránti vonzalmadat fejezi ki, de nem feltétlenül utal arra, hogy bármit is éreznél exed iránt. Leginkább annyit jelent, hogy hasonlóságot látsz múlt és jelen között.

Szex egy idegennel:
Ilyenkor gyakran azt jelenti ez az álomkép, hogy az idegen a saját lelked ismeretlen oldalát személyesítette meg. Mivel nem ismered álombéli partneredet, kivetítheted rá az összes eltitkolt érzelmedet és vágyadat.
Előfordulhat az is, hogy az idegen valójában egy ismerős, akihez fűződő szexuális vágyaidat azonban magadnak sem akarod bevallani. Ebben az esetben természetesen az álom megfejtéséhez szükség van az őszinteségedre.
Jelentheti egyszerűen azt is, hogy partnert keresel, s az álombeli illető azon tulajdonságokat testesíti meg, melyeket leendő partneredtől is elvársz.

Szex egy híres sztárral:
Egy általad vágyott tulajdonsága lehet a hírességnek. A vele való egyesülés révén érezheted magadénak is ezt a tulajdonságot.
Nem magára a sztárra vágysz, hanem egy-egy olyan tulajdonságára, amelyet szeretnél magadénak tudni, magadban kifejleszteni.
Ilyenkor érdemes saját személyiségedet olyannak megszeretni, amilyen.

Szex a főnököddel:
Ez az álomkép kifejezheti komplexusaidat főnököddel kapcsolatban. Valószínűleg több hatalmat szeretnél, talán az ő helyét. Ebben az esetben érdemes lehet vele kapcsolatos érzéseidet megszelidíteni, esetleg jobb de nyilván nem szexuális viszonyt kialakítanod vele.
Ha az álom kellemetlen, úgy érzed, főnököd elnyom téged. Titokban arra vágysz, hogy elismerjen, megbízzon benned.

Erőszakos szex:
Mindig konfliktusra utal. Leginkább önmagad és a külvilág felé mutatott viselkedésed között lehet szakadék. Gyengének érzed magad, félsz, hogy nem tudod minden helyzetben uralni érzéseidet, gondolataidat. Esetleg nem tudsz határozott döntéseket hozni, így nehezen vagy nem irányítod saját életedet.

Meztelenség:
Olyannak mutatod magad, amilyen valójában vagy. Ha álmodban vadidegenek előtt levetkőzöl, és számodra ez az álomkép igen kellemetlen, valószínűleg több szexuális törődésre vágysz mint amennyit jelenleg megkapsz és attól félsz, hogy ez "rád van írva", tehát a külvilág észreveszi rajtad.
Ha viszont jól érezted magad meztelenül,
azt jelzi, hogy nyitottabbá kell válnod abban a szituációban, amitől éppen tartasz.

Egzotikus szerető:
Különleges, romantikus érzésekre, szeretetre, törődésre, odafigyelésre vágysz.

 


Ha nem tudod mit jelentenek szexuális töltetű álmaid itt megkérdezheted.

Címkék: szex erotikus álmok jelentése álomfejtés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr981070865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapjálbe 2016.04.13. 11:07:44

Időnként az ELSŐ nőmmel álmodok! Érzem az izmos combjait, számban érzem élvezőpuncija nedveinek ízét! A farkamon érzem keze és nyelve játékát! Mintha valóságos lenne ugy érzem amint forró-nedves puncijába hatol jó mélyen a farkam! Csodálatos álom! Gyakran vissza-vissza tér! Aztán,ha felébredek, végig próbálom az asszonyommal! Ilyenkor különösen jó! Jobb mint bár mikor! Aztán rájövök: elmult az álom, ez már valóság!
süti beállítások módosítása