Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

 

 

Félrelépni kötelező?

2.

 

A szexuális étvágy és a gasztronómiai élvezetek között szoros az összefüggés. Mindkettő esetben a látvány indukálja, hogy csillapítsuk farkas- illetőleg szexuális éhségünket.  Ha nem láthatunk hozzá az ízletes falatokhoz, mennyire feszültté válunk, ugyanígy, ha egy kívánatos partner felgyújtja vágyainkat, beindítja már-már silány képzeletünket, és nem kerül levezetésre a folyamat, neurotikussá válhatunk. (étkezési szokásokból következtetni lehet az egyén szerelmi kúltúrájára) Mi a magyarázata annak, hogy egy fiatalabb partnerrel működik a kapcsolat, működik a férfi? Úgy gondolom, hogy a másik partner, az újszerű, más helyzetek, más körülmények pozitívan befolyásolják a férfi sokat „temetett” teljesítményét. Véleményem szerint a házasság intézményének nem kellene alárendelni a hűséget. Adott egy élettársi kapcsolat, házasság, amelyen belül férj feleség mindig számíthat egymás segítségére, közösen viselik a terheket, és a gyerekekkel kapcsolatos problémákat is együtt rendezik. De ettől függetlenítenünk kellene a szexualitást. Ismerek nyitott házasságban élőket, akiknek sokkal kiegyensúlyozottabb, harmonikusabb az életük azáltal, hogy ezeket a „kóbor” vágyaikat is kielégítik. Kapcsolatukat inkább nagyon szoros testi-lelki barátsághoz tudom hasonlítani, mint akik „vérszerződést” kötöttek. Ugyanis attól szorosabb, elmélyültebb a kapcsolatuk, hogy elfogadják egymás külső törekvéseit és ezzel egyet is értenek. Béke van otthonukban. Őszintén és tisztán élhetnek egymás mellett, nem kell hazudozni, rettegni a lebukástól, nem ismerik a lelkifurdalást, becsülik és tisztelik egymást.

Ha fantáziálásunk során félrelépünk, az már arra enged következtetni, hogy nem elegendő számunkra jelenlegi partnerünk. Nem tartom bűnnek, ha másvalakivel is szerelmeskedni támad kedvünk Nemcsak élettársunkat, jelenlegi partnerünket kívánhatjuk meg. Gyakran elkerülhetetlen két egészséges felnőtt ember egymás iránti érdeklődése, vágyakozása. Ilyen helyzet sokszor előfordul az életben, lehet, hogy hamarosan a kedves olvasóval is. Előfordulhat, hogy megkívánja munkatársát, főnökét, szomszédját, közös ismerősüket. Ha ez a vágyakozás idővel szorongat, kísért, egészségesebb ennek a törekvésnek, szenvedélyes feszültségnek a természetes levezetése, mint annak hosszú távú elfojtása. Utóbbi sokkal egészségtelenebb.

A kielégülés nem más, mint biológiai követelés, a másik nem provokálása boldogságunk elérése érdekében. Stílusomat és szerelmi eszközeimet is úgy alakítottam ki, hogy az együttlétek tartalmasabbak legyenek „egy gyors numeránál”, tehát a testi élményen túl jelentős lelki megnyugvást is nyújtson. A férfi ugyanúgy igényli a gyengédséget, szeretgetést, mint mi nők.Nem egy esetben teljes újjászületésről számolnak be vendégeim. A wellness szerelmi kultúra hódít, másfajta stílusjegyek jellemzik, fokozatosság, folyamatosan emelkedő feszültség, kényeztető, ellazító mozdulatok, ESZO (elnyújtott szexuális szolgáltatás) továbbá fontos tényező az egymásnak szentelt idő megnövekedése.

Polly


Folyt.köv.

 

 

Címkék: félrelépés

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr111112405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociologus 2009.05.11. 09:45:40

"Kapcsolatukat inkább nagyon szoros testi-lelki barátsághoz tudom hasonlítani, mint akik „vérszerződést” kötöttek. Ugyanis attól szorosabb, elmélyültebb a kapcsolatuk, hogy elfogadják egymás külső törekvéseit és ezzel egyet is értenek. Béke van otthonukban."

Kb. idilli a kép, amit elénk társz. De van benne ráció, sőt ha őszinte vagyok, akkor csak ebben van ráció. A társadalmi normák viszont annyira ellene hatnak, hogy ez ritkán sikerül.

Jó a blog, ha nem bánod törzsolvasód leszek.
süti beállítások módosítása