Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

Félrelépni kötelező?

3.

Az érett szexuális magatartás jellemzője, hogy magunknak és egyidejűleg partnerünknek is örömet szeretnénk szerezni. Sok házasságban még mai kötelességszerű a szexuális együttlét. Természetesen ez érződik is a kapcsolatban, átmegy minden a kezünkön, az érzékszerveinken: a közömbösség, a képmutatás, az álszentség ugyanúgy, mint a szeretet, öröm, a figyelmesség, önzetlenség.

Az ember életében kiemelkedő szerepet tölt be a szexualitás, ugyanúgy, mint az állatoknál a "párzás". Mégis tanulhatnánk az állatoktól: önfeledtséget, játékosságot, pajkos magatartást és nem utolsósorban természetességet.

Teljesen helyén való, ha egy nő fel akar tűnni viselkedésével, erotikusan mozog, kiemeli  szép "alkatrészeit", szemét, száját, kezét. A nő veleszületett tulajdonsága a csábítás, amelyet sajnos még ma is illik elfojtani. A nőket tanítani kellene a csábítás művészetének elsajátítására, hogyan vonja magára a kiszemelt férfi figyelmét. Kötelező tantárgyként vezetném be az iskolákban az erotikát, és az általános műveltséghez kellene tartoznia. Teljesen elfogadott női magatartás, ha kirívóan, különböző test- és jelbeszéddel fejezzük ki alig titkolt szándékunkat. Illegessük, billegessük magunkat a férfiak előtt! Örüljünk, ha tetszésüket váltjuk ki. Legyünk büszkék a testünkre! Felbecsülhetetlen érték a férfiak szemében. A női test csodálatos, csakis olyan hangszerhez tudom hasonlítani, amelyhez nem szükséges komolyzenei előképzettség, bárki megszólaltathatja, játszhat rajta, aki szeretetet szeretne adni, önzetlen, van érzéke a széphez, emberihez és a kölcsönösség motiválja.

Az erotika fogalma többféleképpen értelmezhető. Sokan a nemi szervvel való kizárólagos foglalkozást értik alatta. Ám erotikus egy érzéki érintés a megfelelő helyen és időben, egy szenvedélyes csók, kirívó mosoly, tüzes tekintet, csábító szem, félre nem érhető mozdulat vagy póz, amellyel kínáljuk magunkat. Tehát egy egész tevékenységsorozat, amelynek a csúcspontja természetesen a főbb erogén zónák izgatása.

Polly


Folyt. köv.

Címkék: félrelépés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr21121376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása