Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

A férfiak meglehetősen élénken érdeklődnek az iránt, hogy a nők hogyan osztályozzák a „farkakat”, milyen szempontok alapján lehetne számukra kívánatosabbá tenni (nagyság, hosszúság, arányok alapján). A férfiak igénylik a szóbeli pozitív visszajelzéseket, mert ez erősíti öntudatukat, teljesítőképességüket, férfiúi hiúságukat

Nagyon fontos ezen kívül a férfiak számára férfiasságuk dicsérete – ilyenkor mintha hájjal kenegetnék őket –, mert ez az ő büszkeségük, biológiai fegyverük. „Kevés inger, energia, szeretet éri ezt a zónát” – vallják és veszik szomorúan tudomásul.

Kitüntetett figyelemmel van-e párja a "fegyverzete' iránt, vagy akad esetleg hiányérzete e tekintetben? Ha igen, mi lehet az oka ennek a mellőzöttségnek? Elégedett Ön nemi önmagával, nemi viselkedésével? Ha nem, hogyan képzeli el másképp a cselekvést?

Polly


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr731689919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása