Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

Szexualitásunk életkorunkkal együtt változik, más igényeink voltak 20 évesen, és megint mások 40 évesen. 40-50 évesen tombolnak leginkább hormonjaink, merészebb helyzeteket, lehetőségeket képzelünk el, fantáziánk szinte határtalan, korlátokat sem ismer. Sokan még maguknak sem vallják be, hogy ilyenkor képzeletükben saját nemükkel is kapcsolatban kerülnek. Természetesen ezek többnyire elfojtott, bűntudatot keltő vágyálmok maradnak. Hormonjaink telítettsége és telhetetlensége következtében –el sem tudtuk volna ezt képzelni a korábbiakban - kifejezetten keressük az alkalmat a majdhogynem „utópisztikus”, extrémebb helyzetekre, erotikus együttlétekre. Egyetért velem?

Polly: 06-70/292-2944

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr411848811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gagyimami 2010.03.18. 10:38:23

Igen teljes mértékben csak az a baj,hogy az emberek azt hiszik csak a fiatalok kiváltsága a szex!!!
A legnagyobb baj pedig a magányosság amikor van hol,de nincs kivel!!

pollyszeka 2010.03.19. 16:39:00

Kedves Gagyimami!
Nem tudom, hogy mi a fontosabb számodra a szex, vagy társas életet élj, száműzve a magányt. Ha a szex, akkor van egy olyan javaslatom, hogy léteznek társas klubok (swinger X. Gitár u.), ahova ugyanezen célból független, partnerhiányban szenvedő férfiak járnak partnernőjüket keresve. Semmi nem kötelező, elég, ha egyszer ellátogatsz, egy megnézést megér. Vannak napok, amikor nők számára ingyenes, ingyen vacsora, ingyen fogyasztás üditő, alkohol, és kellemes kapcsolatot is lehet találni. El lehet onnan menni, nem kötelező ott maradni a partnerrel, akivel megismerkedsz. Ez csak egy lehetőség! Elképzelhető, hogy tartós kapcsolat is kialakulhat az ide látogató férfiak egyikével. Üdv. Polly
süti beállítások módosítása