Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

kenyszerfrancia.jpgVajon lehet-e jó, amire kényszerítenek?
Igen.
Azoknak, akik szeretik a rajtuk elkövetett erőszakot.
Sokkal többen mint gondolnád.

Mi a fene az a kényszerfrancia?
Semmi különös, csak egy kis játék, amikor egy nő ráül a partnerére úgy, hogy a punci - kevésbé finom nevén a pina - pont a partner szájánál legyen. Erőszakszervként a saját súlyát, vagy a partner testén összekulcsolt lábát használja és akkor szorít, vagy nehézkedik, ha nincs megelégedve az alatta szenvedő munkájával.

A kényszerfrancia remek alkalom a webszerte recskázó elméleti szexelőknek, hogy egymás alázásával kitárgyalják, mi számít kényszerfranciának és mi nem, mennyire egészséges, mennyire erkölcsös, szabad-e kényszeríteni bárkit bármire és egyébként is mit szólna hozzá az Úr Jézus Krisztus, vagy épp Karsay Váccpáör Dorottya.

Ebben a jelenetben a kényszerfrancia két változata és látható, nemi szervek viszont nem, tehát szalonképes!


 

Címkék: pina punci nemi erőszak kényszerítés erotikus történetek karsay dorottya kényszerfrancia karsay váccpáör dorottya váccpáör erotikus sztorik

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr823348194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapjálbe 2016.04.11. 11:06:51

Miaz, hogy "kényszerfrancia"? Alig multam 15 éves, amikor a közel 40 éves szomszédasszonyunk váratlanul ráült a számra,igy "kényszerítve" hogy nyaljam a punciját! Mivel akkor voltam első alkalommal nővel, egyáltalán nem éreztem kényszernek! Sőt! Nagyon jó volt! Sikeresen megtanított puncitnyalni!

kapjálbe 2016.04.11. 15:27:34

@kapjálbe: A puncinyalás csak annak a hülye férfinak kényszer, aki szerint gusztustalan! Pedig de jó is az!!

kapjálbe 2016.04.12. 10:59:20

@kapjálbe: Mindig szerettem, ha a nő ugy "kényszerített" hogy a számra ült! Akár szembe, akár háttal! A lényeg az volt, hogy a lehető legjobban hozzáférjek a nyelvemmel a puncijához! Az sem zavart, és nem éreztem kényszernek, ha közben ő leszopott!
süti beállítások módosítása