Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

Akár oktatófilmnek is felfogható, amit a(z időközben sajnálatos módon megszűnt)  harisnyás lábak rajongóinak blogja nemrég közzétett.

 

update 2020 szeptemberében: a képre kattintva az eredeti xhamster videó nyílik meg

nylonblog.jpg

Címkék: pina maszturbálás punci lábmunka harisnyás lányok xhamster stockinged footjob csikló izgatása

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr66397991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kapjálbe 2016.04.11. 15:02:37

Volt egy hőlgy ismerősöm, akiről az a "hir" járta, hogy két konyak után azonnal szopásiingere lesz! Nem akartam potyára menni, ezért névnapja előtt pár nappal felkerestem egy 7 dl-es "LÁNCHID" konyak társaságában. Miután illendően köszöntöttem névnapja alkalmából, konyakozni kezdtünk. Pár pohárkonyak után, hamarosan ő kezdeményezett és csakugy nadrágonát dörzsölgetni kezdte a farkamat! Ami hamarosan meredezett mint a villanyoszlop! Kihámozott a nadrágomból,és se szó se beszéd azonnal szopni kezdett! Nem csak szeretett, de tudott is szopni. Nyelvével végig járta a legizgatóbb helyeket, fantasztikus érzés volt,amikor körbe-körbe nyalta a makkom, miközben a bőrömet tövig lehuzta. Időnként annyit vett a szájába a farkamból, amennyi csak belefért. Éreztem,hogy nagyon élvezi a helyzetet és mindent megtett azért,hogy elélvezzek, ami hamarosan sikerült is. Az összes ondómat a szájába eresztette! Hogy ez milyen fantasztikusan jó volt és mekkorát élveztem, azt szavakkal leirni nem lehet! Egy kis szusszanyásni idő után rátértünk egyéb nyalakodásra is! A puncija már totál nedves volt, én meg megnyaltam a punciját. Ő is hamarosan elélvezett! Végül egy vad franciázással fejeztük be! Mondhatom, hogy életem legjobb napja volt! Később még gyakran felkerestem,és már konyak nélkül is ment a dolog!

genitális terpesz · http://erotikus.blog.hu 2020.09.10. 15:48:22

@kapjálbe: köszi a sztorit, kiteszem önálló posztként!

@supracoger: kösz a linket, dobhatnál egy viszontlinket erre a blogra!
süti beállítások módosítása