Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

Nemcsak egy kapcsolat elején kell, hogy a szex fontos szerepet játsszon. Ha hétköznapi rutinná válna, és már csak indokolt esetben történik meg a dolog, akkor gondoljunk az alábbi dolgok egyikére! Néhány nyomós érv, hogy szexeljünk!

A szex kreatívvá tesz
Jobb és bal agyfélteke közti összekötés révén orgazmus közben az agysejtek stimulálódnak. A szex tehát kreatívvá tesz és csiszolja az elmét. (Az agyalapi mirigy reggel nyolckor a legaktívabb)

A szex építi az izmokat
A megnövekedett légzési ritmus következtében a rekeszizom gyakrabban húzódik össze és stimulálja a hasizmokat. A férfiaknál felerősödik a tesztoszteron kiválasztás. Élénkül a fehérje anyagcsere, ami az izomépítésért és a csontképzésért felelős.

A szex elűzi a fájdalmat és az izomlázat

Amikor az agyalapi mirigy a legaktívabban dolgozik, a fájdalomérző receptorok, akár egy morfium dózistól, eltompulnak. Minden érintés felizgatja az idegrendszeren át az izmokat, és a stimuláció blokkolja a fájdalmat.

A szex összetart

Egy tönkrement kapcsolatot a szex is már csak ideig-óráig menthet meg, de köztudott, hogy a szex alapvető fontosságú egy boldog párkapcsolathoz. Az oxytocin nevű szerelmi hormon, kémiai hatásának eredményeként elmélyíti a kölcsönös vonzalmat.

A szex meghosszabbítja az életet
Egyes kutatási eredmények szerint, azoknál a férfiaknál, akiknek legalább hetente kétszer orgazmusuk van, a halálozási arány csak fele olyan magas, mint azoknál, akik havi egy alkalommal, vagy még ritkábban szeretkeznek.

A szex kondiban tartja a melleket
Amikor egy nő igazán lázba jön, mellei megduzzadnak. A megnövekedett ösztrogén szint hatására a bőr sima és elasztikus marad, ezért a gyakori szex abban is segít, hogy a keblek tovább feszesek maradjanak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr901089324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása