Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

Félrelépni kötelező?

5.

Sok embernek a szexualitásról "egy jó kis kefélés" jut eszébe, és még véletlenül sem a szeretet fogalma. Hányan nem tudják, hogy az orgazmus a két nem szeretetenergiájának elegye. Ha valaki nehezen elégül ki, annak a szex csakrája blokkolt. Nem tud kinyílni ez az energiaközpont, ezáltal a nemek szexuális energiái sem tudnak egyesülni. Fontosnak tartanám a megfelelően felkészített szakemberek, kifejezetten erre a területre szakosodott pedagógusok, szexológusok munkáját, akik olyan természetes tevékenységként beszélnének a szexről, mint a mindennapi táplálkozásról. Nem kellene ennyire megkülönböztetni, diszkriminatívan kezelni a témát. Mikor jön már egy eredményes egészséges szexuális forradalom?

Korunk férfi hőseinek konkrét, kifejezett igényei vannak kispolgári életük során: család, szép feleség, gyerekek, családi ház, modern autó, külföldi utak és idetartozik a szerető is. Miért is ne? Csakhogy a mai szeretők igen sokba kerülnek, nem mindenki tudja ezt magának megengedni. Nem kis feladat hárul a teremtés koronáira. A már megszokott elvárások szinten tartása mellett az egyre növekvő igények teljesítése, és nem utolsósorban a szeretők eltartása. Feleség,  gyermekek mellett - nem is beszélve a szülők támogatásáról - még egy szeretőről is gondoskodni kell.

Ezzel szemben sok leleményes vállalkozó megtalálta - az anyagi nehézségeket is áthidalva - az optimális megoldást. Egy jó masszőz hetenkénti meglátogatása minden várakozást felülmúl. Nem szükséges a továbbiakban lehúzós álszeretőket, kockázatos, lebukással járó partnereket tartani, amikor egy kellemes erotikus szolgáltatás keretében elérhető áron minden otthoni hiányérzet teljesülhet, minden vágy pótolható.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr81135386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociologus 2009.05.22. 09:20:59

Ez most reklám akart lenni?

szekapolly 2009.05.23. 22:47:32

Valóban ez egy reklám a szakemberek számára ! Érdemes lenne kihasználni a lehetőséget ! Egyesült erővel ki lehetne robbantani egy valódi szexuális forradalmat ! Szeretném, ha segítene nekem ebben; úgy érzem, hogy az üzenet eljutott Önhöz. Próbálja mozgósítani az ön és az egyéb területeket, szakmai segítségüket várom. Üdv. Polly

szociologus 2009.06.03. 08:38:41

"Egy jó masszőz hetenkénti meglátogatása minden várakozást felülmúl. Nem szükséges a továbbiakban lehúzós álszeretőket, kockázatos, lebukással járó partnereket tartani, amikor egy kellemes erotikus szolgáltatás keretében elérhető áron minden otthoni hiányérzet teljesülhet, minden vágy pótolható."

Az az egyetlen baj, hogy vannak olyan emberek (közük én is), akik az ilyen tevékenységeket nem anyagi ellenszolgáltatásért szeretik űzni. Ha éppen az az otthoni hiányérzet, hogy nem vágynak az emberre (ez szerencsére estemben pillanatnyilag hipotetikus), akkor ez a hiány nem szűnik meg attól, hogy a pénzemre vágynak.

szekapolly 2009.06.04. 13:03:00

Ezen a területen is a szaktudást, a szakmai ismeretet kell díjazni, megfizetni, jelen esetben az erotikához értő személyt. Az erotika számomra művészeti ág, és én ezen a területen oktatnék szívem szerint. Rendkívül nagy tapasztalatlanságot, hiányosságot látok a társadalmon belül mindként nemet illetően.

Csillivilli tündérrózsa 2009.07.12. 11:24:22

Nem értek egyet azzal, hogy a szeretők olyan sokba kerülnének.
Voltam már hosszabb-rövidebb ideig hasonló státuszban és nem kerültem különösebben sokba. Ha a barátomtól nem várom el, hogy költsön rám, akkor miért várnám ezt el olyan valakitől, akinek tudom, hogy családja van?
Persze, vannak olyan szeretők, akiket a szolgáltatásukért cserébe eltartanak, de nem kell egyértelműnek venni, hogy a szerető egyenlő a kurvával.
süti beállítások módosítása