Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

Félrelépni kötelező?

6.

A nő identitás zavara, fejlődési visszamaradottsága: ha a férj nemi szerve undort vált ki belőle, ha nem talál örömet az izgatásában, nem találja szépnek. Sok házasság úgy indul, hogy a férj azt gondolja, idővel átneveli feleségét, „majd megváltozik, kedvet kap a szexhez”. Ez többnyire nem következik be, nagy csalódást okozva egy életre a férjnek.

Jól működő házassági tanácsadás keretén belül - a házasságra, szexre való érettség megállapításához - kis erotikus vizsgát írnék elő. Elsősorban elméleti útravalót, érdekes, újszerű esettanulmányokat, szép, erotikus rajzgyűjteményt tartalmazna, majd összevetném a házasulandók ugyanarra a kérdésre adott válaszukat. Tesztelném a párokat, vajon tényleg már a kezdetekkor egyformán gondolkoznak érzéseikről, szokásaikról, szexuális szempontból illenek-e egymáshoz. Jelentősen javulna a válási statisztika.  Azért tartom fontosnak az elméleti ismereteket, hogy ne csak ösztönéletünk által vezérelve „tegyük dolgunkat”, hanem akkor se jöjjünk zavarba, ha gyermekeink kérdéseket intéznek hozzánk. A válasz ne legyen még mindig: ”majd, ha nagy leszel, megtudod…..” Kész a köd, a rejtély, a félelmekkel vegyített titok, aminek a legjobb lesz utánanézni a haverokkal. “Vajon nekik mi a véleményük, mi lesz majd akkor, ha nagyok leszünk?…………….”

Polly

Folyt.köv.

  

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr81153714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sárga Nyakkendő 2009.06.15. 12:35:45

Hú, ebben Neked teljesen igazad van! Sőt, nem csak előzetes tesztelésre lenne szükség, hanem de jó lenne a hosszú házasságokban ötévenként valami kis frissítés, hiszen minden ember szexuális kultúrája változik az ével során.
Addig viszont amíg a házassági tanácsadást olyan katolikus papok végzik, akik még nem érezték a pina szagát, addig nem várható semmi jó ezen a téren.
süti beállítások módosítása