Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

Félrelépni NEM kötelező!

Sok pár belső igénye - még ha csak saját magának vallja is be -, hogy szexuális életét fűszerezze más párokkal, megbízható intimpartnerekkel. Néhány ismerősöm ezért vett részt csoportos szexuális összejövetelen (Swinger), ám mégsem érezték jól magukat, mert - véleményük szerint - különböző életfelfogású, intellektusú felnőtteket "eresztettek össze" minden koordináltság nélkül. Minden csak szervezés kérdése, először csak 1-1 pár ismerkedését kellene elősegíteni. Ez a modell azért elfogadható, mert így a partnerek egyidejűleg tapasztalják meg a változatosságot, másfajta élethelyzetet. Nincs féltékenység, a másik elárulása, megcsalása érzés!

Amennyiben a korábbi társadalmi beidegződésekkel nem értünk egyet vagy változtatni akarunk, vegyünk igénybe egy kellemes, problémákat félresöprő masszázst. A masszázs célja elsősorban a stresszoldás, de egyidejűleg világosságot, békét, nyugalmat is ad. Ha a párok nem tudják megoldani válságban lévő kapcsolatukat, egy képzett masszőr sokat tehet a lélek lecsendesítéséért, a test nyugalmáért. Ezt hivatott szolgálni az erotikus partnermasszázs lehetősége.

Polly

Folyt. köv.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr911193134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása