Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

 

Kevesen tudják, hogy a félrelépések előzményét tudattalanul is mi nők idézzük elő. Mindezért „lemaradt” libidónkat kell okolnunk, ugyanis idővel szexuális késztetésünk rendszertelenebbé, passzívabbá válik. Gondoljunk csak arra, egy hónap alatt hány esetben utasítjuk vissza párunk közeledését. Tehát: először történik a kapcsolat hanyatlása, a harmónia megrendülése, majd elhidegülés, s csak azután tűnik fel egy harmadik. Ellentmondó személyiségük kialakulását a Teremtésre tudom visszavezetni, miszerint nekünk (asszonyoknak) a büntetésünk, hogy fájdalommal szüljünk: a férfiaknak viszont egy életen át kell ezzel a belső, megoldhatatlan érzelmi problémával élniük, küzdeniük.

A férfiak magabiztosságát, szakmai sikerét, karrierjét nagymértékben befolyásolja nemi életük harmóniája, teljesítményükkel való elégedettségük. Ennek elfojtása negatívan befolyásolja munkájukat, mindennapjaikat. Csökken az alkotóképességük, fizikai teljesítményük, határozatlanabbakká válnak, sőt a depresszió jelei is tapasztalhatók rajtuk.

 Szükségük van a mi támogató hátterünkre, hiszen önerőből nem tudják megoldani ezt a belső feszültséget, ambivalenciát. Nagy segítség lenne számukra, ha megértéssel fordulnánk feléjük, s a meglévő bűntudatukat fel tudnánk oldani.

Polly

Folyt. köv.

           

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr491225731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása