Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

 

Meg lehet-e osztani ezeket a belső terheket? Képesek vagyunk azonosulni a férfi pszichés mechanizmusaival? Tudunk-e közösen együttműködni a továbbiakban, hogy a partnerkapcsolati egység ismét helyreálljon?

 

Véleményem szerint csak annak a nőnek szabad férjhez menni, aki lelkileg érett arra, hogy a férfi poligámia összetett problémájával azonosulni tudjon, illetve együtt tudjon élni vele.

Kedves Férfiak! Természetesen ez a rövid eszmefuttatás nem felmentő levél, csupán az esetenkénti félrelépések, botlások magyarázata, s a Teremtéssel való összefüggésbe hozatala.

Mindezek ismeretében - és ellenére - szeressük ezeket a „kis- és nagymackókat”, akik soha nem látnak ki ebből az emocionális zűrzavarból, és nem értik, amit mi már tudunk, hogy érzelmeik kaotikus rendszerében mi vagyunk az állandó!

Elsősorban a mi magatartásunktól függ, hogy életképes marad-e a kapcsolatunk.

Polly

           

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr421240419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása