Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

 

 
Kinek van szüksége erre a szolgáltatásra?
 
- a férfi, akinek a felesége súlyos beteg, esetleg nőgyógyászati betegsége van. Ugyanis a tesztoszteron hormon nincs tekintettel a körülményekre, és ha csúcson van a hormonális telítettség, mindenképpen szükség van egy harmadikra, hogy az ösztönkésztetés egészséges körülmények között levezetődjék.
- a férfi, akire otthon csak a sablon vár (megszokott, monoton szerelmi rítus), hagyományos misszionárius póz kötelességszerű teljesítménnyel. Ebben az esetben a férfi azt várja a szolgáltatótól, hogy aktívan, élvezettel vegyen részt az erotikus felvezetés és kielégülés folyamatában. A szex számára szerelmi társasjáték.
- a férfi, akinek kétsége van szerelmi technikájával, szexuális teljesítményével kapcsolatban. Nem tudja eldönteni, hogy asszonya a kielégülést valóban élvezi, vagy csak megjátssza. Bizonyos életkoron túl a férfi presztízskérdést csinál a nő kielégítéséből. Bizonyítékot kell szereznie, másokat is meg kell figyelnie. Célja a tapasztalatok begyűjtése, hogy felismerje a női orgazmust. Számára rendkívül fontos, felemelő érzés, ha megtapasztalja a női kielégülést. Úgy fogalmaz a férfi, hogy a kapcsolaton belül adni is szeret. Valójában nincsen tudatában annak, hogy a nő orgazmusakor a felszabadult energiából részesül. Innen a komfortérzés, ami jelentősen javítja a hangulatot, derűt, és kiegyensúlyozottságot eredményez.

Polly

Folytatjuk


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr831332095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása