Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

 

- a férfi, akinek prűd a felesége és úgy gondolja, hogy férje orális közeledése vagy orális igénye perverz. Mert ez kizárólag a romlott, erkölcstelen nők „munkakörébe” tartozik. A férfiaknak jogos igénye van harmonikus szexre. Ők a menetrendszerű, beidegződésekkel ellentétes zilált állapotokra, nemi feszültséget előidéző egzaltált közös cselekvésekre gondolnak mindig megújuló, szűnni nem akaró vágyaikban.

- a férfi, akinek a masszőzhölgy a haverja, valósággal baráti, testvéri kapcsolat alakul ki köztük. Úgy keresi fel a masszőzt, mintha hazamenne. Többnyire a magánjellegű problémákat is megbeszélik egymás között a szolgáltatás keretén belül, sőt együtt szervezhetnek közös programokat (pl. egy-egy vacsorát, valaminek a megünneplését).

Polly


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr921378324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása