Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

 

     Miért nem ismeri fel a férfi a női orgazmus hamisítatlan, csalhatatlan jeleit? Azért, mert még nem látott kielégült, gyönyörű nőt, de ösztönösen érzi, hogy becsapják. Kérdésemre, hogy otthon minden rendben van, többnyire ez a válasz: „Hát, azt mondja az asszony, hogy elmegy..." Tehát csak a feleség, a partner kijelentésére tud hagyatkozni. Amennyiben a nő csak színleli az orgazmust, nem keletkezik szexuális energia, levegőtlen, üres az éter a partnerek között.
 
Polly

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr481378329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekapolly 2009.12.02. 13:55:25

@kipróbálom, milyen kommentelőnek lenni: a női orgazmus háromféle lehet: csikló-, hüvelyi és G-pont orgazmus. A csikló izgatása lehetséges kézzel, orálisan és amennyiben olyan izgalmi szakaszban van, hogy kiemelkedik a helyéből, akkor a férfitaggal is lehet aktus közben erőteljesen ingerelni és így kombinált orgazmus jöhet létre. (egyidejűleg csikló és hüvelyi orgazmus is)
Kombinált orgazmus úgy is kiváltható: hogy orálisan a csiklót izgatva és manuálisan a hüvelyben lévő G-foltot ingerelve komplex kielégülést lehet nyújtani a nő számára.
A csikló orgazmusakor kiemelkedik a kisajkak közül, mint egy taréj, miután megtelik vérrel mély bordó színű lesz, némi váladék távozik a nő hüvelyéből, s az orgazmust követően rövid ideig érzékeny is, kellemetlen lehet a nő számára az érintése is. A hüvelyi orgazmusnál a férfitag egyértelműen érzi a nő orgazmusát, mert ez egy ritmikus préseléssel,szívóhatással ér fel. A G-pont orgazmus megvalósítható laza csuklóval, két ujjal ingerelve a G-foltot (körkörösen ill. préselő mozdulatokkal) ennek egyértelmű bizonyítéka a női magömlés, amely mennyikség kb. akkora, mint a férfiaknál, csak az állaga hígabb, színtelen, szagtalan, foltot nem hagy. (nem tévesztendő össze a vizelettel)G-pont orgazmus aktus során többnyire a nő lovagló pozíciójában érhető el, ha a nő érzi az orgazmust, kiemelkedve váladékát űrítheti, ez szintén szemmel látható mennyiség, az női orgazmus csalhatatlan bizonyítéka. Az orgazmuskor keletkezett szexuális energiát természetesen megkapja a kiváltója, miután az energia nem vész el, csak átalakul. Üdv. Polly
süti beállítások módosítása