Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

 

- a fiatal férfi, aki tapasztalatot szeretne szerezni a nő természetéről. Tehát tanulás szempontjából keresi az erotikus masszázst. Célja a női test feltérképezése, hogy tapasztalatokra tegyen szert és ügyesebb partnerré váljon. Elismerés a törekvésért!

- a fiatal férfi, akinek jelenleg nincs barátnője. A vendég szomorú tapasztalatokról számol be az ismerkedést illetően. Manapság nem is olyan egyszerű megfelelő partnert találni, közelebbi kapcsolatot kialakítani. A közvetlen bemutatkozást követően a leggyakoribb kérdések a jelenlegi anyagi helyzetre, majd az egzisztenciára irányulnak. Ezek pozitív értékelése után játszik némi szerepet a szimpátia. Az első randevú meghiúsulása történt már az okból, hogy a fiatalember tulajdonában nem volt még személyautó. Manapság a nők, hajadonok többsége nem akar dolgozni, nem vállalják fel a nehéz, fárasztó munkakörülményeket, sokkal inkább anyagi támogatót keresnek a lehetséges partnerek személyében. Egyik vendégemnek konkrétumokkal is szolgált újdonsült hölgyismerőse. Heti 40 ezer Ft-ot kért kedves társaságáért. Már egy bimbózó kapcsolat is kereskedelem tárgyává válik. Ennél jóval olcsóbb és ésszerűbb havonta 2-3-szor eljárni erotikus masszázsra!

Polly


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr571393166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása