Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

">

titkok és nemtitkok

Álom és valóság - amiről és ahogy társaságban ritkán esik szó.

Gyakorlatban a G-pont vagy G-folt felkutatása akkor a legegyszerűbb, ha előtte orálisan lazítjuk partnerünket, ugyanis a csikló és környékének finom izgatása kedvező a G-területnek, ugyanis ezáltal jobban kiemelkedik a hüvely falából  és lényegesen könnyebben kitapintható az érdes felület. Kb. 2-3 cm-re a hüvely bemenettől a hasfal felé tapogatva, nem erőből kell közelíteni, hanem laza csuklóval, finom körkörös ujjbegy mozdulatokkal kell kutakodni. Ha kedvezőek a külső feltételek és a belső összhang, s megfelelően végezzük az  izgalom felvezetését, előbb-utóbb erőteljes nedvesedést tapasztalunk. Ilyenkor a legnagyobb hiba, ha erőből nyomást gyakorlunk a felületre, ami már kevésbé kedvező a nő számára, sőt le is rontja az eddigi eredményt, a sikeres válaszreakciót. Maradjunk kitartóak, szeretettel és magunk is kedvünket lelve az új technikában erőteljesen – figyelve a nő rezgéseit, helyezkedését – végezzük a körkörös, csúszkás izgatást. Orgazmus előtt ez a kis mirigy kiemelkedik a felületből és váladékot bocsát ki a hüvelyen keresztül. Ez egy jelentős mennyiségű – olyan, mint a férfi ondóváladéka, csak az állaga hígabb – színtelen, szagtalan nemi termék.

Polly:06-70/292-2944

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikus.blog.hu/api/trackback/id/tr191786106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Daloló 2011.02.02. 11:14:15

Csakugyan így van, hihetetlenül finom érzés a gyöngéden ujjbeggyel simogatott hüvely (nálam utoljára kb.3-4cm volt)a hasfal felőli oldalon. A nőnek is és nekem is hatalmas élvezet volt, mivel közben izgattam a csiklóját is.
Imádom az izgalom termését nyalogatni
süti beállítások módosítása